Wie van de drie…

1518
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Het is een onderwerp waar u wellicht niet altijd bij stilstaat, maar wie behartigt uw belangen als u dat zelf niet meer kunt? Stel u moet voor enige tijd naar het ziekenhuis en u weet niet hoe u er na de operatie aan toe bent. Of u verblijft voor langere tijd in het buitenland. Het kan ook zijn dat u een dagje ouder wordt. Dan neemt de kans toe dat u afhankelijk wordt van anderen voor huishoudelijk werk, verzorging of financiële zaken.

Om u bewuster te maken van het belang van een levenstestament is de website ‘Wie van de drie’ ontwikkeld. Eén van de eerste stappen is namelijk dat u nadenkt over wat u wilt vastleggen, wie u hiervoor in vertrouwen neemt en wat diegene allemaal mag doen namens u. Op de website kunt u meer lezen over ervaringen van anderen, filmpjes met voorbeelden bekijken en u kunt een vragenlijst invullen, waarmee u zich goed kunt voorbereiden op uw gesprek met ons.

Nieuwsgierig geworden?

Neem een kijkje op www.wievandedrie.nl

Meer informatie?

Wilt u hierover meer weten? Neem contact met ons op en wij geven u graag onafhankelijk advies en vertellen u over de verschillende mogelijkheden afhankelijk van uw persoonlijke situatie.