Wie later een zorgeloos leven wil leiden begint nu al

2125
⏰ Leestijd: < 1 minuut

“Dat komt later wel”, hoe vaak hoor je dat niet zeggen? “Lange financiële termijnplanning, daar ga ik ooit wel over nadenken.” De urgentie ontbreekt vaak om nu al na te denken over de toekomst; pensioenopbouw, de huizenmarkt of gezondheidszorg. Wie later zorgeloos een leuk leven wil leiden, moet er vandaag al mee beginnen. Speciaal voor diegene die denkt dat het later wel komt, is het event ‘Later’ op donderdag 5 maart.

Het event staat onder leiding van dagvoorzitter Rens de Jong. Er is een plenair programma waarin trendwatchers en experts vertellen over hoe u de regie van uw leven (en uw vermogen) in eigen hand kunt houden. Maar er zijn ook diverse sessies naast het plenaire programma over verschillende onderwerpen zoals het maken van een succesvolle stap in uw wooncarrière en het verschil tussen sparen en beleggen.

Onze notaris Tea Mellema-Kranenburg is ook één van de sprekers op dit event. Thea is notaris in Katwijk en is gespecialiseerd in het erfrecht en huwelijksvermogensrecht. Daarnaast is ze hoogleraar familierecht aan de Universiteit van Leiden.

U komt toch ook?

Datum: Donderdag 5 maart 2015
Tijd: 16:30 tot 22:30 uur
Locatie: Kromhouthal Amsterdam*

*Gebruik voor navigatie:
Gedempt Hamerkanaal 96, Amsterdam

Wilt u meer weten over dit event? Kijk op www.later2015.nl