Rondneuzen op Funda: hier staat het duurste huis van Katwijk

2257
Funda
⏰ Leestijd: 2 minuten

De woningmarkt is op dit moment op zijn zachtst gezegd overspannen. Bijna dagelijks lezen we wel nieuwsberichten over torenhoge huizenprijzen en krapte op de woningmarkt. Toch is rondkijken op Funda misschien wel één van de meest populaire bezigheden onder mensen die op zoek zijn naar een leuke woning. Het leukste aan ‘Funda-en’ is misschien wel het ongegeneerd gluren bij de allerrijkste buren uit uw gemeente. En in welke buurt bent u het goedkoopste uit?

Strand

Het goedkoopste stulpje van Katwijk is een tussenwoning met drie kamers, gelegen aan de Friezenstraat 5. Voor € 269.000,- bent u dan de trotse eigenaar van een zogenaamde ‘poortwoning’ op loopafstand van het strand met eigen parkeerplaats. Daarnaast is het een lekker fris huis, met nieuwe badkamer en keuken. Eigenlijk is deze woning niet eens zo heel goedkoop, maar de locatie en de staat van het huis, maken het -voor Katwijkse begrippen- tot een koopje!

Watervilla

Bent u gek op water? Heeft u een boot? Dan is het allerduurste huis van Katwijk zeker iets voor u. Deze mooi ‘watervilla’ kost  € 1.250.000,- en heeft een woonoppervlakte van 350m². de villa heeft aan drie zijden een tuin en een lange stijger aan het vaarwater. Gelegen aan de Oude Rijn in het fraaie Katwijk aan den Rijn ligt op vijf minuten van de A44. In korte tijd vaart u naar de grachten in Leiden of naar de Kagerplassen. Kijk snel hier naar de andere bijzonderheden van deze villa.

Buiten Katwijk

Wilt u eens heel iets anders? Het goedkoopste huisje van Nederland staat in Rijswijk. Het betreft een zogenaamde ‘MiniVilla’ van 52 vierkante meter. De woning is onderverdeeld in twee ruimtes: een living en een slaapkamer. De villa kost €44.000,-. Kunt u tenminste opscheppen dat u in de goedkoopste villa van de Randstad woont.

De duurste woning staat in Aerdenhout: €16.750.000,-. Dit landgoed is de duurste woning die Funda op dit moment in de aanbieding heeft. Het landgoed is werkelijk van alle gemakken voorzien. Klik er gauw eens doorheen en waan u voor heel even de trotse bezitter van dit huis. Dromen mag altijd…

Heeft één van deze huizen uw interesse gewekt? Dan staan wij graag voor u klaar om alle notariële zaken voor te regelen!