Receptie Verhees Notarissen genereert bijna €9.000,- voor Vereniging HCHWA-D

963
katwijkse ziekte
⏰ Leestijd: 2 minuten

– PERSBERICHT – De weergoden waren de gasten van Verhees Notarissen goed gezind tijdens de receptie ter gelegenheid van het afscheid van Alexander Rueb en de toetreding van Anne Heijnen als notaris bij het kantoor.

Rueb zette na ruim 39 jaar een punt achter zijn carrière die hij sinds 1987 in Katwijk vervulde. Anne Heijnen is per 1 juli toegetreden als notaris bij Verhees Notarissen, waar zij m.n. zaken op het gebied van familierecht en onroerend goed behandelt.

Alexander Rueb en Anne Heijnen zijn zeer geliefd bij hun relaties, zo blijkt uit de vele reacties die binnenkwamen naar aanleiding van de originele uitnodiging. Ook werd het gekozen goede doel door velen ondersteund: “Graag hef ik het glas op Alexander Rueb en Anne Heijnen. Ook steunen we het goede doel. Van dichtbij maken we mee hoe heftig deze ziekte zich openbaart”.

De keuze om de opbrengst van de receptie ten goede te laten komen aan de Vereniging HCHWA-D komt vanuit de persoonlijke kennissenkring van Alexander, waardoor hij de vereniging een zeer warm hart toedraagt. Na een recente presentatie van de Vereniging bij de serviceclub waar Alexander bij aangesloten is, was de keuze voor deze vereniging als goed doel voor de receptie gauw gemaakt.

Katwijkse ziekte
Uitreiking cheque aan Vereniging HCHWA-D. V.l.n.r. Sanne van Rijn, Anne Heijnen, Henk Hueting, Alexander Rueb en Koos van Rijn. Van Rijn, Hueting en Van Rijn zijn bestuursleden van de Vereniging HCHWA-D

Anne Heijnen is sinds 2013 werkzaam bij Verhees Notarissen en voelt zich meer dan thuis in de Katwijkse organisatie en beschrijft het als “een eerlijk en betrouwbaar kantoor waar in alle menselijkheid gekeken wordt naar de menselijke maat in een dossier. Een kantoor dat staat voor deskundigheid, betrokkenheid en toewijding naar zijn klanten en het hoge niveau van zijn kennis en dienstverlening”. Anne geeft aan haar bijdrage te willen blijven leveren aan de kernwaarden van Verhees Notarissen, o.a. door haar dossierkennis en door lezingen te geven over diverse, relevante onderwerpen. Ze streeft ernaar het kantoor laagdrempelig toegankelijk te laten zijn.

Alexander gaat na zijn afscheid de tijd nemen om te genieten van zijn gezin en zijn hobby’s: “Toen ik lang geleden van het Haagse notariaat overstapte naar Katwijk, had ik niet kunnen bevroeden wat een geweldige tijd dat in mijn notariële leven zou betekenen, de  relatie met de cliënten van Verhees Notarissen, de variatie in de werkzaamheden en de betrokkenheid van de medewerkers van het kantoor en vooral de geweldige samenwerking met hen. Ik ga dit zeker missen” aldus Alexander.