Ondernemen met passie. Dat wilt u toch ook?

3453
⏰ Leestijd: < 1 minuut

De NOV is de Noordwijkse netwerkvereniging voor ondernemers en verzorgt diverse activiteiten voor ondernemers uit Noordwijk en de nabije omgeving. De activiteiten zijn enerzijds gericht op het bevorderen van de onderlinge contacten en onderlinge economische bedrijvigheid, anderzijds behartigt de NOV de (voornamelijk gezamenlijke) zakelijke belangen van de leden richting overheden en derden. Zowel op lokaal, regionaal als landelijk niveau zijn de activiteiten van de NOV gericht op het laten floreren van het Noordwijkse bedrijfsleven.

De NOV houdt maandelijks een ondernemersborrel, de SooS. Wilt u als ondernemer meer weten over de NOV? Neem een kijkje op hun website.

Kennis is onze kracht

Als het grootste kantoor in de regio Duin- en Bollenstreek ondersteunen wij veel ondernemers met persoonlijke raad en daad bij de belangrijkste momenten in hun leven. Als full-service kantoor hebben wij één doel: de beste notariële dienstverlening bieden aan bedrijven en particulieren. Wij doen ons werk met passie. Heeft u vragen? Neem contact op en wij helpen u graag verder!