Nog betere advisering door komst hoogleraar

1855
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Vanaf 1 juli 2014 sluit notaris mevrouw Prof. mr. Tea Mellema-Kranenburg zich aan bij Verhees Notarissen. Tea Mellema is niet alleen als notaris werkzaam, maar is ook hoogleraar Familievermogensrecht aan de Universiteit Leiden en raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof te ‘s-Hertogenbosch. Als notaris geeft zij adviezen aan mensen met complexe nationale en internationale vraagstukken op het gebied van huwelijksvermogensrecht en erfrecht.

Notaris Mellema is in 1988 gepromoveerd aan de Universiteit Leiden op het proefschrift ‘De legitieme portie’ en heeft diverse boeken en artikelen op verschillende terreinen van het burgerlijk recht geschreven. Ook is zij (hoofd)redacteur van diverse vakbladen.

Samen met notaris Mellema-Kranenburg zal ook mevrouw mr. Elle van Gompel zich aansluiten bij Verhees Notarissen. Zij is kandidaat-notaris en werkt al lange tijd samen met notaris Mellema. Ook Elle van Gompel publiceert regelmatig in diverse vakbladen en is onder meer vaste auteur van het blad Estate Planner.

Met de komst van Tea Mellema-Kranenburg en Elle van Gompel breidt Verhees Notarissen haar adviespraktijk verder uit en verwezenlijkt zij haar ambitie om ook in de toekomst aan haar cliënten de beste notariële dienstverlening te blijven bieden.