Maak uw woondroom waar!

1506
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Bent u ook op zoek naar een nieuwe woning en bent u zich nog aan het oriënteren? Dan kunt u vast de aankomende NVM Open Huizen Dag in uw agenda zetten. Op 28 maart 2015 kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Dit is een perfecte kans om u breed te oriënteren. De NVM Open Huizen Dag biedt de gelegenheid om veel woningen op een dag te bekijken. Als u nog niet goed weet wat u zoekt, of als u verhuist naar een andere gemeente kan dit u goed verder helpen. Bovendien is het vaak fijn om door de eigenaar zelf rondgeleid te worden omdat zij het huis als geen ander kennen. Ook de relaxte sfeer wordt door veel kijkers op prijs gesteld. De eigenaar van de woning neemt de tijd en u krijgt vaak een kopje koffie om de sfeer te proeven.

In de praktijk merken wij als notaris ook dat de woningmarkt aantrekt. Woningen worden sneller verkocht en er zijn meer bezichtigingen. Dus heeft u een oogje op uw droomhuis? Wacht dan niet langer, het is tijd om uw slag te slaan! Daarna helpen wij u graag verder om alle notariële zaken te regelen.

Bezoeken van Open Huis?

Kijk op Funda welke huizen meedoen met de NVM Open Huizen Dag (Open Huizen Route) en stippel uw route uit. U bezoekt een Open Huis gratis en vrijblijvend. Download de Open Huizen Dag checklist om de details van de bekeken woningen te onthouden. Bekijk ook de tips voor tijdens de NVM Open Huizen Dag.

https://www.youtube.com/watch?v=MrStMhY3kd8