KvK Startersdag zaterdag 1 november

1785
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Zaterdag 1 november is er weer de Kamer van Koophandel Startersdag. Een speciale dag voor startende ondernemers op 6 verschillende locaties verspreid door heel Nederland. U kunt terecht in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht.

De dag begint om 10.00 uur ’s ochtends en eindigt om 16.00 uur. In die tijd kunt u onder andere interessante workshops volgen, vragen stellen aan deskundigen en in gesprek gaan met andere ondernemers tijdens de ‘in gesprek met’-sessies.

Ook zijn er 6 verschillende themapleinen opgezet. Namelijk: voorbereiden, klanten vinden, bedrijf overnemen, financieren, groeien en ontmoeten.

Kortom, de Startersdag is dé dag voor iedereen die goed voorbereid een eigen bedrijf wil beginnen. Of u nou van plan bent om binnenkort te starten of net gestart bent. Bovendien krijgt u de mogelijkheid om andere startende ondernemers te ontmoeten, te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

Voor aanmelding voor de Startersdag is een ‘Mijn Start’-account nodig. U kunt zich hier aanmelden.

Natuurlijk staan wij u ook graag te woord als u allerlei vragen heeft omtrent het starten of overnemen van een bedrijf. Maak hiervoor een afspraak en wij helpen u graag verder!