Kom naar de Trouw Inspiratie Dag op 2 april!

1411
Trouw-Inspiratie-Dag-2-april-2016
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Op zaterdag 2 april 2016 organiseert Something Blue een Trouw Inspiratie Dag aan het Noordwijkse strand. Samen met en in het bekende strandrestaurant ‘Het Zuiderbad’ aan de Koningin Astridboulevard, de officiële trouwlocatie van de Gemeente Noordwijk.

Gedurende die zaterdag kan elk aankomend bruidspaar een indruk krijgen hoe de huwelijksceremonie en het huwelijksfeest eruit zou kunnen zien aan het strand. En dan in het bijzonder in ‘Het Zuiderbad’, waar voor deze Trouw Inspiratie Dag ook een paviljoen zal worden geplaatst naast het restaurant. Hiermee kan het bruidspaar alle mogelijkheden van een huwelijksfeest aan het strand ervaren.

Something Blue heeft voor de Trouw Inspiratie Dag een groot aantal leveranciers uitgenodigd, die de huwelijksdag compleet kunnen maken. Zo is er o.a. bruidskleding, bloemwerk, bruidstaart en entertainment aanwezig. Bruidsparen worden interactief meegenomen in de presentaties, zodat producten en diensten zo realistisch mogelijk ervaren kunnen worden. Niet alleen aankomende bruidsparen met familie, maar ook diegenen die nog verre plannen hebben, zijn van harte welkom in Noordwijk.

Onze specialisten zijn ook aanwezig

Omdat het ook verstandig is om even stil te staan bij de zakelijke aspecten van het huwelijk, is Verhees Notarissen aanwezig op deze beurs. Onze specialisten kunnen je alles vertellen over bijvoorbeeld huwelijkse voorwaarden en testamenten. Wij staan tijdens de beurs helemaal tot je beschikking om al je vragen te beantwoorden.

Wanneer: Zaterdag 2 april 2016
Waar: Het Zuiderbad, Koningin Astridboulevard 104 te Noordwijk
Van: 11.00 – 15.30 uur

Wil je graag op de hoogte blijven? Like de speciale facebookpagina Trouw Inspiratie Dag Noordwijk.

Graag tot 2 april!

Trouw-Inspiratie-Dag-Zuiderbad-Noordwijk