Anne Heijnen volgt Alexander Rueb op als notaris bij Verhees Notarissen

1861
Alexander Rueb
⏰ Leestijd: < 1 minuut
Foto: commercialpictures.nl

Na ruim 40 jaar werkzaam te zijn geweest in het notariaat, verliet Alexander Rueb per 1 juli 2018 Verhees Notarissen om van een welverdiend pensioen te gaan genieten. Zijn functie als notaris zal worden overgenomen door Anne Heijnen, nu nog werkzaam als kandidaat-notaris bij Verhees Notarissen.

Verhees Notarissen is met 5 notarissen en 8 kandidaat-notarissen het grootste notariskantoor van de regio Duin- en Bollenstreek. Maar ‘groot zijn’ is geen doel op zichzelf voor dit kantoor met vestigingen in Katwijk en Rijnsburg. Anne hierover: “Door onze omvang heeft ieder van ons de mogelijkheid om zich te specialiseren in dat deel van het vak waar onze passie ligt. En juist met die passie maken we het verschil.”

Alexander kijkt terug op een geweldige tijd bij het kantoor: “De sfeer intern is erg goed, de onderlinge collegialiteit, de menselijkheid en vriendelijkheid over en weer zijn een belangrijke basis, ook naar onze cliënten toe.”
Alexander krijgt nu tijd om zich op andere dingen te richten. Hij kijkt ernaar uit om zijn oude hobby gitaarspelen weer op te pakken. En hij wil Italiaans gaan leren. “Het is een prachtige taal en mijn favoriete vakantieland.”

Bron: de Noordwijker.nl